سلام.من بعد از ۷ ماه که از سقطی که داشتم ماه پیش برای بارداری در زمان تخمک گذاری اقدام کردم.از انجایی که پریود های من معمولا ۳ یا ۴ روز جلو می افتد این ماه من منتظر بودم که مثل ماه های قبل جلو بیفتد و این امر نشد و من در همان روزی که باید پریود میشد ازمایش خون دادم که جواب بتامنفی بود.ولی هنوز با گذشت دو روز پریود نشدم و علایم پریودی هم‌ندارم و احساس میکنم علایم بارداری مثل تکرر ادرار و گاهی گرفتگی شکم دارم.ایا میشه باردار باشم و زود ازمایش داده باشم و نتیجه کاذب باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر احتمال بارداری ضعیف است اما اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت باید پیگیری نمایید موفق باشید