سلام. من هفته ۱۱بارداری هستم. تقریبا یک هفته میشه خارش مقعد گرفتم. با اینه نگاه کردم دیدم حالت رگهای برجسته دوراز از سوراخ مقعد دارم. خیلی نگرانم. خارج از کشور هم هستم دکتر نمیتونم برم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم ، شما اگر سابقه يبوست داريد ، احتمال مشكل در عروق اين ناحيه هست و بهتر است فعلا مايعات بيشتر استفاده كنيد و از ملينها مثل آلو، روغن زيتون مصرف كنيد.
در نهايت بدون معاينه نميتوان تشخيص گذاشت.در مورد خارش مسايل متفاوتي ميتواند علت ايجاد آن باشد.