سلام من یک آدم وسواس هستم و یکبار که رفته بودم سونو بدم از دکتر خواستم که معاینه کنن منو و وقتی دکتر معاینه کرد منو واسه پرده بکارت گفت خوبه مشکلی نیست و اون لحظه ازشون پرسیدم پردم چه نوعی هست جواب نداد تا پیش میزشون که گفتن حلقوی نمیدونم چرا اول جواب ندادن حالا همش حس میکنم ندارم لطفا بعد همین چند وقت پیش فهمیدم پرده حلقوی بیشتر بدون خونریزی هست آیا درسته

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید اگر به هر حال رابطه ای نداشته اید جای استرس و نگرانی ندارد موفق باشید