شیمی درمانی و تزریق زولادکس

سلام من ۲۸ سالمه و مجردم ،یک توده در سینه دارم که تشخیص اشتباه داده شد و موندتا بزرگ شد تقریبا ۷سانت ،الان دارم شیمی درمانی میشم تا کوچیک بشه بعد عمل بشم جواب پاتولوژی مثبت یعنی گیرنده استروژن و پروژسترونه ،وقتی به دکتر گفتم همچنان پریود میشم بعد جلسه دوم آمپول زولادکس داد زدم ولی هنوز لکه بینی دارم ،چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
زولادکس پریود این سیکل رو قطع نمیکنه، از ماه بعدی پریود نمیشید