علت گریه نوزاد

26 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

نوزاد سه ماهه چرا هر شب سر ساعت ۱۲ شروع به گریه میکنه روزا خوبه ولی دوازده که میشه شروع به گریه میکنه یعنی دل دردش میگیره البته باشیر خوردن اروم میشه شیر هم که میخوره یکم غور میزنه

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز بعد هر بار شیردهی حتما آروغ بگیرید و بلافاصله نخوابانید. شیردهی هم به حجم کم و وعده های بیشتر ادامه دهید. می توتنید در صورت بیقراری شیرخوار را به صورت دمر روی دست بگیرید یعنی شکم کودک روی دست شما باشد، در مواقع دل درد موثر است.

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون