از دست دادن جنین

59 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ازلحاظ روحی

 خیلی افسرده شدم،من نازایی دارم 27 سالمه

تخمدان پلی کستیک شدید دارم

 ولی با ای یو ای باردارشدم در۱۶ هفته سقط شد، مجددا با مصرف دارو باردار شدم که اونم زایمان زودرس در۶ ماهگی از دست دادم،دو بار کورتاژ شدم الان دکترا میگن در اثر کورتاژ چسبندگی لوله و رحم گرفتم و باید عمل هیستروسکوپی  و لاپاراسکوپی بشم خیلی خسته شدم شنیدم خود عمل لاپاروسکوپی باعث چسبندگی میشه،اگه میدونستم کورتاژم باعث چسبندگی میشه کورتاژنمیکردم ومیرفتم سراغ گیاه باگیاه بقایا رو دفع کنم،الان خییییلی مرددم برای عمل که مثل کورتاژبدترنشه،این مرددی داره دیوونم میکنه،درضمن من توبارداریهام استراحت مطلق بودم واین منو خییییلی افسرده میکنه نمیتونم ازخونه برم بیرون خییییلی خسته ام ودیگه نمیتونم به بارداری فکرکنم ازطرفی هم همسرم بچه دوست داره چکار کنم؟ خیلی ناامید شدم از بچه دارشدن،بهم گفتن رحمم دو شاخص ناقص هم هست،واقعا روحیه ام از دست دادم و دیگه تو زندگیم علاقه و انگیزه ام به همه چی کم شده و انگاری هیچی خوشحالم نمیکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اول اینکه قطعابایدابتدامشاوره روانپزشکی بگیریدتاشرایط روحی شمانرمال شودوبعدبه فکرادامه درمان باشید.
ودوم اینکه اطلاعات کامل ازبررسیهای انجام شده نداریم واگرتشخیص نهایی لزوم انجام هیستروسکوپی ولاپاراسکوپی باشد،بایدانجام دهید

تجربه شما

ممنون،من درطی بارداریهام شیاف پروژسترون مصرف میکردم،وقرص ایزوپرین،ولی بازم بچه برام نموند دیگه نمیدونم باید چکارکنم،البته سرکلاژنبودم،درصورت برطرف شدن چسبندگیم وبارداری مجدد ممکنه باوجود سرکلاژبازهم بچه برام نمونه؟

@یاد123

بله.قابل پیش بینی نیست