سلام سه ساله اقدامم سال اول بارداری پوچ داشتم سال دوم بارداری خارج از رحم داشتم عکس رنگی گرفتم و هیچگونه گرفتگی وجود نداشت تحت نظر پزشک هم بودم عفونت هم نداشتم اما مجرد که بودم 12 سال پیش عمل کیست تخمدان کردم.علت بارداری خارج از رحم رو تشخیص ندادند.در سال سوم هستم با هر دوره مصرف آمپولهای hcgو سینال اف که 2 ساله دارم هر دوره مصرف میکنم فولیکول های خوب دارم آزمایش اسپرم شوهرم هم خوبه جوابش یه دکترام بهم پیشنهاد IUIداد و من مردد هستم چون اطلاعاتی که از مطالعاتم گرفتم این بوده که iui بیشتر برای کسایی که اسپرم ضعیفی دارند و مشکل از طرف مرد هست استفاده میشه بعدم معلوم نیست جواب بده یانه  درصد iui پایینه نمیدونم جوابگو وضعیت من هست یانه میشه منو راهنمایی کنید که چکار کنم؟تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دفتر دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بایدنتیجه همه بررسیهادیده شود.
درکل اگردرحال حاضرآزمایشات وسونوی شمادال براین است که تخمکگذاری داریدولوله هابازاست واسپرم هم نرمال است،تشخیص نازایی باعلت ناشناخته مطرح است وبایدIUIکنید.