شکایت از برادر

 سلام. مادر و برادرم درگیر شدن و من برای این که مانع بشم که مادرم کتک نخوره اومدم تو دعوا،سه سیلی برادرم زد بهم سرمو به دیوار کوبید که سرم گیج رفت و افتادم زمین،هولم داد به دیوار خوردم و دستم ضرب دید و کبود شد رفتم پزشکی قانونی فقط کبودی رو تایید کردن و برای ضرب دیدگی گفتن باید معرفی بشی به بیمارستان،حالم بد بود نرفتم و انصراف نوشتم

شاهدی هم ندارم

هم من هم مادرم شکایت کردیم

می‌خوام بدونم این شکایت به جایی میرسه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
چنانچه نظریه پزشکی قانونی حاکی از ورود ضرب و جرح باشد و طرف مفابل نیز اقرار به وقوع آن نماید و یا اوضاع و احوال قضیه اماره و یا قرینه بر وقوع جرم باشد قرار مجرمیت و کیفرخواست صادر خواهد شد .
موفق باشید