لکه بینی در هنگام مصرف قرص ال دی

سلام

من دوساله از قرص ال دی استفاده میکنم و تا به حال بدنم هیچ واکنشی نسبت به قرص نداشته. من قرص هارو شب میخورم ولی این ماه سه بار نتونستم شب بخورم و روز بعد خوردم. امروز یه لکه قرمز تیره دیدم. این لکه به خاطر نامرتب خوردن قرص هاست؟ من دیروز نزدیکی داشتم. امکان بارداری وجود داره؟

دوساله ازدواج کردم و بچه ندارم

 متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

لکه بینی در مصرف نادرست و یا حتی در مصرف منظم ال دی دیده میشود..بهتره حتما  قرص رو در زمان منظم ادامه بدید..احتما بارداری بسیار ضعیف و در حده صفر است