سلام من دوشیزه هستم ۲۳ساله و متاهل(عقدم)

همیشه از بوی واژنم رنج میبرم حتی اگر عفونت و خارش و سوزش نداشته باشم بازم بوی تند واژن رهام نمیکنه و پیش همسرم خیلی خجالت میکشم تا اینکه توی تبادل نظرای نی نی سایت شنیدم محلول آب و بتادین خوبه..منم گاهی که حمام میرم توی وان آب ولرم و بتادین میشینم و جالبیش اینجاس که واژنم دیگه اصلا و ابدا بو نمیگیره ولی پیش خودم گفتم نکنه ضرری داشته باشه بتادین؟توی نت سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد گفتم از کلینیک بپرسم

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

به دليل وجود يد در بتادين فقط بانواني كه اختلال تيروييدي دارند از بتادين استفاده نكنند ، و براي بقيه بانوان ضرري ندارد.