آمپول اچ ام جی بهتره چه ساعتی از روز تزریق بشه؟

پاسخ مشاور

مشاور سلامت و زیبایی

سلام بین ساعت ۵ تا ۸ بعد از ظهر

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

آمپول hmg

پاسخ بله . خودبخود ازاد خواهد شد .

تزریق آمپول hmg

پاسخ سلام دوست عزیز بستگی به سایز فولیکول های تخمدان شما دارد که من اطلاعی از سایز فولیکول تخمدان شما ندارم بنابراین باید به پزشک معالج خود که شرح حال کاملی از شما دارد اطلاع دهید تا نسبت به درمان شما با ...

با سلام دکتر به من یک دوره از پنج تا نه پریودی کلومیفن وسه تا امپول hmgودوتاhcgداد که با وجود فولی خ

پاسخ سلام بهتره یک ماه قرص روکین بخورید تا کیست های شما برطرف شود

سلام خسته نباشید. من. Pco هستم. تا حالا دوبار hmg و hcg تزریق کردم و فولیکولم به 18 رسید ولی باردار

پاسخ سلام بله شانس بارداری وجود دارد احتمال تحریک بیش از حد وجود دارد به دکترتون اعتماد کنید