تفسیر عکس رنگی رحم

48 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام بنده تخمدان پلی کستیک دارم،بار اول با ای یو ای دوقلو باردار شدم 4 ماهگی سقط شدند،که گفتن مولار بوده،6 ماه بعد با قرص لتروزول ومتفورمین باردارشدم که اونم در24هفتگی زایمان زودرس گرفتم وازدست دادم بعد از زایمانم به علت بقایا مجددا کورتاژ شدم،دوبار تا حالا کورتاز شدم،الان یکبار عکس رنگی و یکبار هم سونو با آب دادم این جوابشه:

سلام،متن عکس رنگیم :سونو بااب همون sis دادم: سونوگرافی هیسترو سونوگرافی:

30سی سی سالین استریل به داخل حفره اندمتر تزریق شد

سطوح اندومتریال نامنظم بوده ورشته های فیبروتیک درحدفاصل سطوح اندومتر مشاهده میشودکه موید چسبندگی اندومتریال است

به علت وجود چسبندگی،سالین دربادی رحم باقی ماند ووارد کورن راست نشدوبه مقدارکم وارد کورن چپ گردید

توده ای درسطوح اندومتریال دیده نشد

ریزش سالین به داخل لگن مشاهده شد که موید بازبودن حداقل یک لوله فالوپ می باشد

میخواستم بدونم چسبندگیم درچه حده ایا باهیستروسکوپی خوب میشم یاباید حتما لاپاروسکوپی هم بشم،بافیزیوتراپی و هوادهی چطور؟اخه میگن عمل لاپاروسکوپی خودش باعث چسبندگی مجدد میشه،لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

فيزيوتراپي تاتيري ندارد.
حتما بايد لاپاروسكوپي به همراه هيستروسكوپي انجام دهيددر گزارشي كه فرستاده تيد چسبندگي يك يا دو لوله به همراه چسبندگي داخل رحمي نوشته شده است .
لاپاروسكوپي باعت چسبندگي نمي شود .

تجربه شما

ممنون خانم دکتر