سلام خانم دکتر امکانش هست کسی که چسبندگی لوله و رحم داره باعمل هیستروسکوپی بازبشه ودیگه نیازی به لاپاروسکوپی نباشه؟من عکس رنگی انداختم و یکبارهم سونو با آب شدم که گفته شده چسبندگی دارم باید هیستروسکوپی کنم،بنده pcoدارم وباراول باای یو ای دوقلو باردارشدم که در۱۶هفتگی سقط شد وکورتاژشدم و مجددا بامصرف دارو باردار شدم که اونم زایمان زودرس در ۲۵ هفته از دست دادم ومجددا به علت بقایا کورتاژ شدم،درحال حاضر چسبندگی گرفتم،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

چسبندگي لوله فقط با لاپاروسكوپي باز ميشود .
توصيه ميشود عكس رنگي رحم بگيريد و با جواب ان مراجعه كنيد تا محل چسبندگي مشخص شود .