تست کمبوس و آمپول رگام

سلام تروخدا جوابمو بدین خیلی نگرانم.. من بارداری اولمه الان ۳۱هفته و ۴روزمه دکترم تازه متوجه شده ک من گروه خونی ندارم و برام ازمایش گروه خونی نوشت گروه خونیم A- هست وشوهرم A+. برام تست کمبوس نوشت ک امروز جوابش میاد. میخواستم ببینم اگ جوابش منفی بشه خیلی دیر نیس واسه آمپول رگام؟چون یجا خوندم که تو هفته ۲۸باید زد. میترسم تاثیری نداشته باشه و تو بارداری های بعدی باعث سقط بشه یا اینک نتونم باردار شمم.واینکه اگر مثبت بود باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام خير موردي نيست سريع تر بزنيد و زمان تولد نوزادتان هم قبل از خروج ازبيمارستان دوز بعدی را بزنيد،،،