سلام خسته نباشید. من راهکاری برای حل مشکلم پیدا نکردم همان طور که قبلا گفتم پسر من ۳ سال و نیمش هست همه راهکار هایی که برای از پوشک گرفتن باید انجام بدمو انجام دادم قبلا میگفت تا یک ماه دقیق میگفت ولی جایی که میرفتیم بازیگوشی می‌کرد و جیش می‌کرد منم مجبور شدم پوشکش کنم بعد دوباره بازش گذاشتم الان چند ماهی هست که درگیرم نمیدونم باید چیکار کنم دوباره پوشکش کنم یه مدت بعد شروع کنم یا باید همینجوری ادامه بدم چون اصلا نمیگه انگار یادش رفته همه چی لطفا راهنماییم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
لطفا" ساده تر و واضح تر توضیح بدید تا بتونم راهنماییتون کنم.