سلام ،من ۲۷تیر رابطه داشتم که اقرص اورژانسی برای جلوگیری خوردم و ۱مرداد رابطه داشتم و ۱۵مرداد باید پریود میشدم اما نشدم و ۲۵مرداد آزمایش خون دادم که منفی بود و دیروز یه لک دیدم و پریود نشدم ،ممکنه آزمایش و زود داده باشم که جوابش منفی شده و ممکنه باردار باشم ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ما معمولا به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.