سلام. من توی اقدام به بارداری هستم و دندانم شکسته ودرد میکنه. اگه باردار باشم آیا میتونم عصبکشی انجام بدم بدون اینکه به جنین آسیبی برسه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

سلام
البته که بسیار توصیه میشه قبل از بارداریتون همه دندانها بررسی و چک شوند و احیانا درمان های مورد نیاز انجام بشه .علیرغم اینکه انجام درمان های دندانپزشکی طی سه ماهه دوم بارداری امکانپذیر هست و آسیبی به جنین نمی رسه ولی همچنان برقراری سلامت کامل دهان پیش از بارداری ارجح هست.