در اثر فشار آلت  مرد به زن بدون دخول باعث آسیب به بکارت میشه؟ فشار در یک لحظه اتفاق افتاد و فورا هم کناره گیری شد و یه ذره ناچیز خون آبه صورتی رنگ مایل به نارنجیم اومد و فورا هم قطع شد و لکه بینی هم اتفاق نیوفتاد امکان داره ناحیه فورشت قبل پرده آسیب ببینه و اون خونابه صورتی رنگ بخاطر اون باشه؟

آخه بنا به اطلاعاتی که از گوگل دارم نوشتن بکارت ۱.۲ سانت عقبه پس به نظر شما با فشار نمیشه پاره شه؟

ممنونم که زود پاسخ بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
با توجه به لکه های خونی که مشاهده شده بهتره معاینه بشید تا وضعیت پرده بکارت بررسی بشه