سلام، بعد اینکه سونو و جواب آزمایش  بتا رو بردم پیش دکتر

بهم گفت که توی رحمت چیزی نیست ولی جواب آزمایش مثبته

از اونجایی هم که سقط جنین داشتم یه ماه پیش و بافت بزرگی ازم دفع شد، نمیدونم چرا هنوز مثبته

گفت ممکنه خارج از رحم باشه که من اصلا درد شکمی هم ندارم یا ممکنه کیست خونریزی تو تخمدانت باشه

من حدود یه ماه مدام کم و زیاد خونریزی داشتم و الان چند روزی هست که قطع شده..

این اولین سونویی بود که انجام دادم. و قبل از سقط سونویی ندادم عدد بتا هم زده  ۱۳۹.۷

نظرتون چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید گزارش سونوگرافی شما که در آن وضعیت بقایا و اندازه آن شرح داده شده رویت شود تا بتوان نظر قطعی را داد موفق باشید