آسیب بکارت

سلام خسته نباشین ممنون از سایت خوبتون.

در اثر رابطه اگر آلت تناسلی مرد به آلت تناسلی زن فشار بیاره ولی دخولی صورت نگیره و باعث اومدن خون آبه صورتی رنگ و نارنجی خیلی ریز بشه و سریع قطع بشه باعث آسیب به بکارت میشه؟ و درضمن بلافاصله کناره گیره شده. ممکنه باعث آسیب به فورشت ناحیه قبل پرده بکارت بشه و اون خون آبه صورتی رنگ شفاف در اثر پاره شدن فورشت باشه؟ آخه با توجه به مطالب گوگل پرده ۱.۲ سانت عقبتره ولی دخولی صورت نگرفت فقط در حد فشار زیادی بود در یک لحظه.و حتی لکه بینی هم اتفاق نیفتاد

ممنون میشم جواب بدین. سپاس

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در هر صورت با توجه به ارتباطی که وجود داشته و خونریزی که بوده (حتی بصورت کم و خونابه) توصیه میکنم معاینه بشید