انتقال عفونت زنانه به مرد

متاهل هستم و سه سال است ازدواج کردم خودم ۲۲ و همسرم ۲۶ سال سن دارد دارای یک فرزند دوساله هستیم  حدودا دو هفته است که متوجه عفونتم شدم چون هنگام نزدیکی درد داشتم و احساس خارش و سوزش هم داشتم حالا از اینها بگذریم رفتم دکتر و تشخیص برای عفونت قارچی داد و دارو داد و اینکه همسرم هم متوجه خشکی در دیواره آلت تناسلی و قسمت هایی قرمزی هست انگار که سر آلتش شکاف خیلی سطحی داره ایشون گفتن انگار از همون دو هفته قبل ترش متوجه پوسته پوسته شدن بودن و الان کمی درد هم دارن میخواستم بفهمم چیه مشکلشون و آیا از من هستش یا خیر

چه راهی پیشنهاد میکنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
عفونت قارچی سریع به شریک جنسی منتقل می شود و بایستی مانند شما تحت درمان قرار بگیرد. ضمن درمان نیز از کاندوم استفاده نمایید.