تعیین جنسیت دختر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 97 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام میخواستم بدونم برای دختر دار شدن باید چیکار کنم بچه اولم هست و دلم دختر میخواد ؟ آیا مصرف آب و سرکه مفیده ؟ چه سرکه ای باید باشه ؟ میزان آب و سرکه چقدر باید باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
پروسه تعیین جنسیت باید حداقل دو ماه قبل از اقدام شروع شود و همکاری زوج هم خانم و هم آقا ضروریست.
به هیچ وجه صرفا شستشو مؤثر نخواهد بود
میزان تحرک اسپرمها و محیط اسیدی یا بازی رحم و واژن صد در صد در تعیین جنسیت دخیل هستند

تجربه شما

سلام عزيزم منم از همين روش ها استفاده كردم الحمدلله جواب گرفتم. سعی كن در رابطه به هيچ عنوان ارگاسم نشی، يه پنبه رو در سركه بزن و قبل و بعد از رابطه شياف كن داخل واژن. كيت تخمک گذاری بخر و بر مبنای اون زمان نزديكی رو مشخص كن. اينا تا نود درصد اثر داره.

ايشالا هرچی دوست داری به صلاحت هم باشه.