سوزش معده در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 37 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام، هفته بیست و یک بارداری هستم،از ابتدای بارداری تاکنون به علت اسید بالای معده قرص رانیتیدین مصرف میکنم، البته با تجویز پزشک. درجایی خوندم که این دسته داروها در آینده باعث ایجاد آسم در نوزاد میشه.با وجود مراعات غذایی وسایر روشها به جز دارو چیز دیگری جوابگو نیست، پیشنهاد شما چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
احتمال ایجاد عوارض با این دارو بسیار بسیار ناچیز است.آسم در اطفال بسیار با ژنتیک و محل زندگی کودک مرتبط است و اثر این دارو روی ایجاد آسم ناچیز است.
این دارو از نظر سازمان های جهانی بهداشت و غذا و دارو در بارداری مجاز دانسته شده است.

تجربه شما

ممنون از پاسخگویی کامل و جامع شما