سلام و خسته نباشید من ۱۲سال پیش دیپلممو گرفتم و بخاطر مشکلات خانوادگی که داشتم سال جاری رشته ای که قبول شدم رو خوندم برای کارشناسی تغییر رشته دادم که فکر میکردم بازار کار خوبی داره اما برای خانمها خوب نبود حالا برای ارشد بازهم تغییر رشته دادم البته پارسال شبانه رشته خودمو شهر دور قبول شدم که نرفتم بخاطر پسر سه ساله ام،امسال باز تغییر رشته که متاسفانه غیرانتفاعی شهر دور قبول شدم و باز نمی تونم برم راستش خسته شدم از اینهمه شکست خیلی دوست دارم رشته ای بخونم و وارد بازار کار بشم نمی تونم به کار دیگه ای فکر کنم اما واقعا از لحاظ روحی خسته ام من عاشق رشته پرستاری و پیراپزشکی بودم که پدرم اجازه نداد و حالا سردرگمم که بشینم از اول شروع کنم برای یکی از رشته های پیراپزشکی که خیلی علاقمندم یا برای ارشد تلاش کنم.خیلی به کمک احتیاج دارم و شدیدا بهم ریخته ام.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اطلاعات دقیق تری بدهید. رشته کارشناسی شما چیه؟ برای قبولی در رشته پرستاری و در کل پیراپزشکی به شدت باید درس بخوانید. کنکور تجربی خیلی سخته. حتی آزاد و پردیس با شهریه بالا هم به سختی میشه قبول شد.