درونگرایی عصبی

سلام دکتر خسته نباشید. من خانمی هستم 26 ساله که از دوران بلوغ جوش میزدم و بخاطر مشکلات زندگی و جر و بحث و دعواهای شدید خانوادگی همش احساس سرخوردگی داشتم و عصبانیتم رو روی جوشای صورت و بدنم خالی میکردم. شانس اوردم با این اوصاف صورتم زشت نیست و پوستمم لک داره اما چال و چوله ای نیست. وقتی زندگی مشترکمم مشکل دار شد این رفتار برای من شد عادت و اینکارو انجام میدادم و بعد که صورت دستکاری شدم و میدیدم پشیمون میشدم بارها گفتم نکنم اینکارو باز اینکارو تو عصبانیت انجام دادم. به نظرتون چیکار کنم؟ حالا خیلی آدم عصبی نیستما اصلا خیلی هم شخصیت خندان و آرومی دارم. درون ریزم متاسفانه

اما این از گذشته عادتم شده تا جایی که یه جوش کوچیکم میزنم در میارم بنظرتون من بیمارم؟ چیکار کنم به نظرتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.بایدرفتاردرمانی کنید.یک کش دورمچ دستی که جوش را میکنید بیندازید وهرموقع خواستید این کار را بکنید کش را بکشید ورها کنید تا درد بگیرد وبا این کار بیزاری درمانی مینمایید.