لاغری سخت

133 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من مجرد هستم خیلی از دکتر تغذیه رژیم گرفتم اما نتیجه نگرفتم ورزش هر روز انجام میدم به مدت دو ماه روزی ۵۰۰ کالری می خوردم چایی سبز و... همه چیزارو امتحان کردم اما لاغر نمیشم، کمبود ویتامین دی دارم ممکنه مشکل هورمونی داشته باشم؟ سنم ۱۸ هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام دوست عزیز .من اطلاعات کافی از وزن و قد شما ندارم .در سن حساسی هستید باید تغذیه مناسب داشته باشید .اگر رژیم دکتر را کاملا رعایت کردید و نتیجه نگرفتید احتمالا مشکلات تیروئید و یا گوارشی دارید .

تجربه شما

قدم ۱۷۴ و وزنم ۱۰۰ مشکل تیروئید هم ندارم