رفتار صحیح با خواستگار

سلام و خسته نباشید

من دختری 23 ساله هستم که وضع حجاب و آرایش معمولی دارم و از نظر اعتقادی هم بسیار معمولی

چند سال پیش عاشق پسری شدم که شدیدا مومن و مذهبی و تحصیل کرده هست

ایشون بعد از 4 سال درخواست آشنایی صرفا برای ازدواج دادن

میشه کمکم کنید چطوری باید باهاشون صحبت کنم که دلشون رو بدست بیارم؟

ایشون وقتی پیام میدن بنده اصلا نمیدونم چی بگم بخاطر علاقه شدید همش استرس میگیرم حالا میترسم فکر کنن من مناسب ایشون نیستم خواهش میکنم کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
تفاوت اعتقادی اگر زیاد باشه یکی از عواملی هستش که زمینه ساز مشکلات آتی خواهد بود بنابراین در کنار علاقه به این مسایل بسیار دقت کنید تا انتخابتون هم عاقلانه باشه و هم عاشقانه. و در مورد صحبت کردنتوت هیچ چیز تاثیرگذارتر از این نیس که خودتون باشید و نقاب به چهره نداشته باشید از ترس طرد شدن.
انجام مشاوره ی پیش از ازدواج گامی مهم در انتخاب منطقی هستش.
شاد و پیروز باشید.