تربیت جنسی دختر دو سال و نیمه

دخترم دو سال و هفت ماهش بود از پوشک گرفتم یه روز از مهمونی برگشتیم بهم گفت نمیذارم کسی اونجامو انگشت کنه چون این جملات جدید بود که میگفت ازش پرسیدم کی بهت گفته گفت دختر عموش هفت سالشه الان بعد سه ماه دوباره دیشب بهم گفت تو تکیه بهش گفته میخوام اونجاتو بخورم

فکر کنم اگه جلوشو نگیرم در اولین فرصت گند بزنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز

به احتمال بسیار بسیار قوی دختر عموی فرزند شما شاهد رابطه جنسی یا فیلم بوده است .ما به این موارد میگوییم موارد اورژانسی ،یعنی قطع به یقین ایشان باید تحت درمان یک درمانگر کودک قرار بگیرد چرا که خیلی زودتر از موعد متوجه رابطه جنسی شده است.بنابراین اگر می‌توانید این مسئله رو انتقال بدین ، حتما این کارو انجام دهید .اما در خصوص فرزند شما :اجازه ندهید که در محیط تنها با دختر عمویش بازی کند حتما هنگام بازی به آنها سربزنید تاکید میکنم که حتما سر بزنیدو اگر در اتاق هستند در اتاق باز باشد.مورد مهم دیگر اینکه تربیت جنسی فرزند خودتان را با توجه به سنش شروع کنید .نام اندامهای مختلف بدن را به وی آموزش دهید ،در این حین اندام‌های خصوصی را یاد دهید و اینکه کسی حق ندارد ببیند یا لمس کند .تفاوت لمس خوب و بد ...برای این کار پیشنهاد میکنم از کتابهای موجود در بازار استفاده کنید .توجه داشته باشید که نباید اطلاعات بیشتری بدهید تربیت جنسی در هر سنی متفاوت است .اطلاعات باید مطابق با سن باشد به همین دلیل یا در کلاسهای تربیت جنسی کودک شرکت کنید یا کتاب تهیه کنید که طبق آن آموزش دهید .

موفق باشید