نگرانی از بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 38 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من در دوران عقد هستم . یکبار باهمسرم رابطه کوچکی داشتم ولی فکر نمیکنم به پرده ام آسیبی رسیدی باشه. ولی آلت همسرم مقداری داخل بود و ارضا شد و مقداری از مایع منی داخل ریخت حالا من نگران بارداری هستم‌.. هیچ پیشگیری هم نکردم. حالا احتمال بارداری یا پاره شدن بکارت من هست یانه؟

برای اینکه مطمئن بشم حامله نیستم چه کارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

تست بتا چک کنید احتمالش هر چند کم هست

تجربه شما

سلام

اگه اندازه 2 سانت هم آلت وارد بشه بکارت آسیب می بینه.

اما اگر مایع منی داخل دهانه واژن ریخته باشه و زمان تخمک گذاری شما هم بوده باشه شانس بارداری شما زیاده و شما تا 72 ساعت بعد از رابطه می تونید از قرص اورژانسی استفاده کنید.