سلام پسری دوسال و چهارماهه دارم ،که رفتار و اعمالی داره که من رو ناراحت میکنه ،باهمسن و سالاش بشدت خشن رفتارمیکنه جیغ میزنه کتک میزنه.سازش و بخشش رو اصلا بلد نیست .وقتی جلوگیری میکنم که بچه هاروبزنه هرچیزی دم دستش باشه پرت میکنه درکمدها و ...بازمیکنه همه وسایل رو پرت میده ،میگه میخوام جیش کنم رو فرش ،من و پدرش اون رو کتک نمیزنیم باهاش مهربونیم تحملش میکنیم به روی خودمون نمیاریم که داره اینکارهارو انجام میده محبت و توجه کامل رو بهش داریم .اما این حالات و رفتاراش بشدت ناراحتمون کرده و همه به پسرمون لقب قلدر رو دادن ..لطفا راهنماییم کنید واقعا درمونده شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با عرض سلام خدمت شما مادرعزیز

ممنون از اینکه ما رانتخاب کردید.

سعی کنید با کودکتان صحبت کنید و از او بپرسید چرا انقدر الان عصبانی هستی البته این مکالمه قطعا آسان نخواهد بود.چون کودکان احساسات خود را نمی شناسند، که این مسئله، مستلزم آموزش است. اما در هنگام بروز پرخاشگری حتما مانع او بشویید مثلا او را از بازی بیرون بیاورید و به او بگویید که نمی تواند به کسی حمله کند ، رفتارهای یکسان در مقابل پرخاشگر کودک داشته باشید تا او بهتر بتواند به پیامد رفتار خود را درک کند.. در نهایت توصیه می کنم از کمک یه روانشناس کودک، به صورت حضوری بهره بگیرید

سپاسگزارم از زمانی که برای خودتون و کودک دلبندتان می گذارید .