سلام من یه خانوم 18 ساله هستم که باردارم من با همسرم رابطه خوبی داریم اما من همش نگرانی اینکه نتونیم از پس تربیت فرزندمون سر بلند بیرون بیایم استرس دارم و میترسم. همش برام سواله که آیا واقعا ما میتونیم والدین لایقی برای بچمون باشیم. ممنون میشم کمکم کنید تا این استرس و نگرانی من حداقل تا حدودی کمتر بشه

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
 برایِ بارداری کمی زود بود؛ اما شما با مطالعه ی کتابهایی که در این زمینه هستند، شرکت در کلاسها و کارگاههایی که به همین منظور تشکیل میشه، و حتی بعد از زایمانتون شرکت در کارگاههایِ مادروکودک میتونید که اطلاعات خوبی به دست بیارید.
کانال های زیادی هم در فضاهایِ  مجازی هستن که این آموزشها رو میدن.
و این که اگر الآن که باردار هستید بخواهید به این فکرها باشید و خودتون رو مضطرب کنید، چه بسا آسیبی به بچه اتون بزنید که هیچ تربیت و آموزشی نتونه درستش کنه.
پس همه ی این فکرها رو بریزید دور و از بارداریتون لذت ببرید تا بتونید بهترین کمک و تربیت رو برایِ بچه اتون داشته باشید.