مرگ ناگهانی کودک ۱ ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 212 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام برادر من سه پسر داشت که هر سه تا قبل از رسیدن به یک سالگی به صورت ناگهانی مریض میشن و میمیرن این بچه ها بعضی اوقات بیحال و خواب آلود هستن و بعضی اوقات سرحال هیچ کدوم نتونستن بشینن دکترا نتوستن درست تشخیص بدن اما یکی از دکترا گفت بیماریشون متابولیکیه الان برادرم برای درمان قصد دارند به دکتر مراجعه کنند پیشنهاد میکنید به دکتر فوق تخصص غدد مراجعه کنند یا ژنتیک؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام حتما باید به متخصص ژنتیک مراجعه کنند و نقشه ژنی مادر و پدر مورد بررسی قرار گیرد.احتما بیماری های متابولیک زیاد است.بهتر بود از کودک ها قبل مرگ ارزیابی کامل متابولیک به عمل می امد تا برای فرزند بعدی در صورت قابل درمان بودن مراحل درمان زودتر شروع مبشد

تجربه شما

سلام همسایه ما تا حالا ۴ بچه ازش فوت شده. میرسن به سن ٧ سال بدون علت میمیرن. حتی رفتن آلمان آزمایش دادن. هیچ مشکلی نداشتن