علائم بارداری پوچ

47 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشین لطفا به سوالم پاسخ بدین حالم خیلی بده

هفته ی پیش هفت هفته بودم و رفتم سونو برا تشکیل قلب که گف جنین رشد کرده ولی قلب نداره

این هفته که هفته هشتمم بود رفتم گف از ابعاد جنین مشخصه که قلب تشکیل شده و ازبین رفته باید کورتاژ بشم

امکانش نیس صبر کنم یه بار قلبش تشکیل بشه ؟ من دوبار سابقه سقط داشتم درضمن این هفته هم رشد کرده بود ولی امروز سنگینی سینه ندارم آز بتا دادم بالای ۱۰۰۰ بود خواهش میکنم کمکم کنین😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید تا سقط شود نیازی به انجام کورتاژ نیست با توجه به شرح حال شما بهتر است از نظر غلظت خون بررسی شوید موفق باشید.

تجربه شما

سلام باتشکر از پاسخ شما

اسمش بارداری پوچ نیست اشتباه می کردم دیروز یه دکتر دیگه رفتم سونو رو دید گفت ده روز صبر کن دوباره برو سونو