اغراق نمایی همسر در مشکلات

سلام وقت بخیر

یک سوالی داشتم 4 ساله ازدواج کردم با شوهرم نمیشه یک کلمه صحبت کرد از هر چیز کوچیک یک مشکلی بوجود میاره و حتی خانواده ها رو هم درگیر میکنه. یه هفته ماجرا رو کش میده. خیلی شاخ و برگ میده طوری که از اون واقعیت کاملا دور میشه تبدیل به یه دروغی میشه که ما گفتیم. میخوام بدونم تو روانشناسی به اینجور آدمها چی میگن که لااقل یه سرنخ داشته باشم که بدونم چطور رفتار کنم اصلا راه چاره ای داره؟ ممنونم خانم دکتر

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
طبیعتا خیلی سخته که همسر شما  نسبت به هر مساله‌ای  حساسیت نشون میدن و به خانوادهاانتقال داده میشه شرایطتون کاملا قابل درکه
اما اونچه که مهمه اینه که شما و دیگران چه واکنشی در برابر ایشون نشون میدید،وقتی در برابر صحبت های ایشون شما هم حساسیت متقابل نشون بدید و بخواید مدام توضیح بدید رفتار تبدیل به عادت میشه ولی اگه توجهی نکنید و یا نشون بدید که این رفتارشون درست نیست طبیعتا شرایط تغییر خواهد کرد،چرا که بخشی از رفتارهای ایشون مربوط به همین پاسخ‌گویی به رفتارهاشون هستش و‌البته که بخش مهمی هم به نوع تربیت خانواده و باز هم همون شیوه واکنشی و پاسخگویی برمی‌گرده که ممکنه الگوپذیری هم صورت گرفته باشه...