لکنت زبان دختر چهار ساله

دخترم وقتی دو سال ونیمش بوده دچار لکنت شده بود که با توصیه گفتار درمانگر و مراقبت سه ماه دور از تنش و اضطراب بهبود پیدا کرد و فقط اول جمله اگر کلمه این داشت کمی تکرار داشت مثلا ای ای این....و به مرور زمان با رفتن به مهد کمی بیشتر شد ولی باز محسوس نبود تا اینکه تیر امسال با رفتن به دندانپزشکی شدت گرفت در حد قفل شدن و با مراجعه به کلینیک گفتار درمانی و باز هم فرمودن سه ماه مراقبت کنم الان با گذشت تقریبا سه ماه کمی بهتر شده ولی مدلش تغییر کرده کلمات رو فراموش میکنه و زیاد ام ام میکنه و کمی وقفه تو کلمات داره مثلا بستنی بده رو میگه بستنی ب بده.میرم رو میگه می میرم درمانگرش میگه فراموش کردن و ام ام کردن بخاطر وسیع شدن دایره کلماتش هست ولی خودگ اینطور فکر نمیکنم لطفا راهنماییم کنید و کلینیک گفتاردرمانی خوب تو تهران بهم معرفی کنید آخه دخترم مهر سال بعد میره پیش دبستانی میخوام تا اون موقع درمان بشه...ممنونم.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با سلام و درود فراوان
فرزند شما الان چند سالش هست؟
از ناروانی و گیری که در کلام خودش داره آگاه هست یا خیر؟
هنگام گیر کردن تیک های حرکتی مانند پلک زدن و یا انقباض عضلات وجود داره؟
در کنار ایجاد محیط ارام و به دور از تنش که همان ریلکسیشن هست نیاز هست که تمارین و مداخلات  گفتاری و کشیده گویی ابتدا بر روی تک کلمات و بعد عبارت های کوتاه؛ و همچنین  تمرین های تنفسی  و کنترلی انجام شود. حتما به همکاران گفتار درمان مراجعه کنید .
از نظر معرفی کلینیک محدودیت وجود داره برای ما.
شاد و سالم باشین