سلام..وقتتون بخیر...لطف کنید جواب پاپ اسمیرم رو تفسیر کنید 33ساله هستم...از ماه اردیبهشت تا تیرماه آمپول دیفربین به دلیل خونریزی و فیبروم رحمی تزریق کردم و تا امروز پریود نشدم...ممنون میشم جواب آزمايشم رو تفسیر کنید....نگرانم این گزینه ها تیک داره Satifactory for evaluation* E*ndocervical/transformationzone cells present N*egative for intraepithelial lesion or malignancy Presence oe inflamation moderate# Reactive cellularchanges associated with inflamation with squamous metaplasia# Impossible due to inflamation#

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز جواب تست پاپ ایمیل شما نرمال است و مشکل جدی وجود ندارد موفق باشید