دیده نشدن قلب جنین

با سلام و احترام. تاریخ آخرین  پریودی من ۱۷ تیر بوده و در تاریخهای(۳۰،۲۷،۲۴)تیر و (۲ و۶ مرداد)اقدام داشتم.۱۴ تیر بی بی چک مثبت و تیتر بتا ۱۱۲۸ بود.امروز ۱۳ شهریور که سونو کردم فقط ساک حاملگی دیده شد و سن بارداری ۵ هفته و ۳ روز. من بر اساس تاریخ پریود ۸ هفته و ۲ روزم هست. آیا  این بارداری پوچه؟ یا من واقعا ۵ هفته هستم. لازمه تیتر بتا بدم؟لطفا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است ۲ هفته دیگر سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.