زمان تزریق hcg و سونوگرافی آی یو آی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 20 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من قراره آی یو آی کنم ، روز هشتم سیکلم به مدت سه روز تزریق هاش سی جی دارم و روز یازدهم سیکلم هم سونوگرافی واسه فولیکول و رور ۱۵ هم آی یو آی ، اما در همین سایت چند جا خوندم اول سونو وطبق سونو تزریق آمپول، طبق دستور دکترم فاصله تزریق آمپول و انجام عمل یک هفته میشه، نظر شما چیه؟ اینم بگم آی یو آی تعیین جنسیت پسر دارم. ممنون ازشما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل مربی مهدکودک وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

در انجام اعمال کمک باروری فقط و فقط نظر پزشکی که براتون انحام میدن مهم هست چون سیکل شما رو تنظیم کردن و دارو با توجه به سیکل شما دادن.

تجربه شما

اتفافا من هم میخوام با آی یو آی تعیین جنسیت کنم میترسم باردار نشم میگن با این روش احتمال بارداری کمه ...