نزدیکی از مقعد و باد معده

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 8304 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من چندبار از مقعد نزدیکی داشتم الان دیگه باد معدم کلافم کرده دل درد گرفتم و نمیتونم نگه دارم چیکار کنم؟ لطفاراهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
ممکن‌است فشار موجب بروز روده تحریک پذیر شده باشد. اگر علامتها مدت زیادی ادامه یا بد و با رعایت رژیم غذایی بدون نفخ بهبود نیابد لازم است کولونوسکوپی شوید
اما معمولا با عدم تکرار نزدیکی مقعدی و عدم مصرف غذاهای نفاخ و مصرف داروهای ضد درد و دلپیچه بهبود میابید.
اگر ترشح مقعدی نیز دارید حتما به پزشک مراجعه کنید

تجربه شما

سلام

خب بهتره که این رابطه را متوقف کنید به مرور زمان مشکل شما حل میشه.

رابطه مقعدی در بعضی از افراد باعث نفخ و دل درد میشه با توجه به حساسیت شما به این رابطه بهترین گزینه ترک این رابطه است.