سلام. من یک کنکوریم قراره سال 99 کنکور تجربی بدم و دوست دارم رشته خوب قبول بشم ولی خیلی وقته احساس افسردگی میکنم و نمیتونم درس بخونم هر وقت میخوام بخونم یاد مشکلاتم می افتم و گریم میگیره از درس خوندن متنفر شدم حالم بد میشه وقتی می خوام بخونم من قبلا بخاطر زیاد گذاشتن هندزفری دچار صدای گوش شدم و رفتم دکتر گفت مشکلی نیست زیادی حساس شدی الان هر وقت میخوام بخونم احساس میکنم گوشم صدا میده در حالی که خودم تلقین میکنم با اینکه میدونم چیزی نیست ولی انگار مغزم میخواد از دست درس خوندن فرار کنه به نظرتون چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. به روانپزشک یا روان شناس مراجعه کنید.  اگر مشکل صدای گوش ادامه دار شده به کلینیک شنوایی سنجی مراجعه شده.