خودارضایی و عوارض آن

سلام خسته نباشید با عرض پوزش من چند سال خود ارضایی داشتم الان نگرانم که به پردن بکارتم آسیب رسیده یا نه خون هم مشاهده نکردم الان پرده آسیب دیده یا نه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  با توجه به عوارض جسمی و روحی این کار اگر سعی کنید که آن را  ترک کنید و تکرار نشود مشکل جدی ممکن است به وجود نیاید اگر این کار شما ادامه دار باشد قطعا در آینده به مشکل برخواهید خورد باید با ورزش کردن و داشتن مطالعه و انجام فعالیت  خسته به رختخواب رفته و از دیدن فیلم ها و یا عکس های محرک  خودداری کنید و وقت خود را با تفریحات سالم پر کنید موفق باشید.