مشکل در رابطه جنسی

264 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید

من مشکلم با همسرم اینه که ۲ سال هست که عقد هستیم و رابطه دخول نداریم و همسرم برای این که ارضا بشه از من میخواد تا هنگام رابطه از دیگر دختران حرف بزنم تا ارضا بشه.

من باید چیکار کنم؟ آیا باید براش انجام بدم؟ از این بابت خیلی ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
شما حتما به اتفاق همسرتان به یک درمانگر جنسی مراجعه حضوری داشته باشید تا مشکل بررسی و درمان لازم صورت گیرد .

تجربه شما

آقای دکتر همسرم به این مکان ها مراجعه نمیکنه و من نمیدونم باید چیکار کنم

سلام

این رفتار شوهرتون یه نوع اختلال جنسی محسوب میشه که بایدبا مراجعه به درمانگر جنسی به درمان آن پرداخته شود.