انتخاب عاقلانه همسر

سلام من دختری ۲۰ ساله میخوام با پسری که دوستش دارم ازدواج کنم و این این امر همه مخالفن ولی ما امید داریم به هم برسیم الان به نظرتون من چیکار کنم ؟ خواستگار و طرفدار زیاد دارم میترسم همه رو از دست بدم و اونی که دوستش دارم نیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
توضیحتون یکمی مبهمه متوجه نشدم که خواستگاری اومدن یا نه چون ابتدا گفتید همه مخالفن و در انتها گفتین میترسم نیاد.
ابتدا دلیل مخالف همه چیزی هستش که باید بررسی بشه.دلیل این مخالفت چی هستش؟آیا منطقی ست؟آیا موضوعی هستش که شما بهش توجه نکردید اما جز موضوعات مهم برای زندگیه مشترکه؟هدف شما برای آینده و زندگی مشترک چیست؟آیا باهم در ارتباط هستید و انتخاب شما عاقلانه و منطقی ست یا صرفا هیجانی؟بنابراین میبینید که اطلاعات بیشتری در این خصوص لازم هستش تا با بینش درست به انتخاب دست بزنید.مشاوره ی پیش از ازدواج بسیار میتونه کمک کننده باشه.
شاد و پیروز باشید.