قهر کردن همسر

سلام میخواستم ببینم با شوهری که همیشه قهر میکنه باید چطوری رفتار کنم؟ ۴ ساله ازدواج کردیم و ایشون تقریبا هر ماه قهر میکنه و چند روزی رو در این حالت تا آخرش من عصبی میشم و پیش قدم واسه آشتی وقتی قهره جای خوابش رو جدا میکنه و رفتارهای کودکانه داره. مثلا شام نمیخوره. غذا رو پس میزنه و... واقعا عصبیم میکنه.خواهش میکنم کمکم کنین واقعا درمونده شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
اينكه در تمام اين سالها شما پيش قدم شده ايد باعث ايجاد عادت و توقع شده است .اينكه همسر شما از هرچيزي ناراحت باشند به جاي صحبت كردن و حل ان به نوعي فرار ميكنند و با اين رفتارها شما را وادار ميكند كه پيش قدم بشويد .شما تنها مواقعي ميتوانيد پيش قدم بشويد كه مقصر دعوا و بحثي باشيد نه در همه لحظات و تكرار اين ماجرا .بهتر است اين عادت را حذف كنيد درست است كه قهر بودن ،سكوت،غذا نخوردن برايتان ازار دهنده است اما بايد اين مانع اين رفتارها شد و راهي سختي است براي فرد حساس اما يكي دو مرتبه واكنشي نشان ندهيد قهر كردند ،غذا نخوردن شما هيچ نگوييد .در يكي دو بار اول وقتي پاسخي از جانب شما نباشد اين رفتارها تشديد ميشود اما به مرور وقتي به نتيجه دلخواه نرسند كم ميشود .در شرايط نرمال و وقتي هر دو ارام هستيد با ارامش با همسرتان صحبت كنيد كه چقدر اين رفتارها برايتان ازار دهنده است و اينكه تحت هر شرايطي عوض كردن جاي خواب درست نيست و تنها باعث دوري شما از ايشان ميشود .