سلام من اولین روز آخرین پریودیم ۲۵تیر بوده چند ماه هم جلوگیری نداشتم و هی پریودام جلو میافتاده این ماه ۲۳ مرداد لکه قهوه ای دیدم و دیگه پریود نشدم آزمایش خون و بی بی چک منفی بوده و تمام علایم حاملگی رو دارم ممکنه آزمایش غلط باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ما معمولا به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.