سلام دختر من ۱۲ ماهشه گاهی اوقات خیلی کم اتفاق می افته که خودش برای ۲ الی ۳ ثانیه می ایسته اما همیشه در حال گرفتن اشیای مختلف هستش و راه میره اما هنوز خودش به تنهایی نتونسته راه بره به نظرتون باید چیکار کنم؟ آیا غذاها یا ورزشهایی هست که بتونه بهش کمک کنه؟ آیا نرماله که تا الان نتونسته بدون تکیه گاه راه بره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. امکان دارد راه نرفتن مستقل کوچولوی شما به دلیل نا امنی ثقلی باشد. تاب بازی و تمرینات تعادلی می تواند برای کوچولو مناسب باشد. البته که سن طبیعی راه رفتن کودکان بین 12 تا 18 ماهگی است پس جای نگرانی نیست.