باسلام وخسته نباشید خدمت شما مشاورگرامی، من چند ساله ازدواج کردم شوهرمم خیلی دوست دارم یک پسرم دارم، شوهرم تو همه موارد خوبه فقط یک مشکلی هست که توی مواردی نمیفهمتم نمی‌دونم شایدم من احساساتی هستم و زیاد توقع دارم ازش  دوست دارم روزانه  ابراز عشق و علاقه کنه بهم اما اینطوری نیست ،با وجود اینکه پیشمه انگار نیست اصلا نمیبینمتم ،احساس میکنم تنهام اصلا اگه من نرم سمتش یک بار هم نمیاد طرفم شاید یک بار در روز یک عزیزمی بگه تو احساسات ضعیفه نمی‌دونم چیکار کنم ،نمیشه باهاش حرف هم بزنم قبول ندارن میگه تو عمله دوست داشتن من سعی کردم بهش بفهمونم که خوب زنه و احساساتی خصوصا من که خیلی احساساتی هستم اگه یه دوست دارم بگه بهم میتونم کل روز و سرشار از انرژی و شاد باشم اما متأسفانه اینطور نیست لطفاً راهنمایی کنید من چیکار کنم چطوری بهش بفهمونم ،ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام
دوست عزیز معمولا ما انسانها دذ نیازهای اساسی مان با هم تفاوت داریم به خصوص در دو جنس برخی نیازها تفاوت بیشتر است معمولا نیاز به عشق ومحبت در خانمها بیشتر از مردهاست اگر احساس میکنید که این تفاوت در شما وهمسرتان زیاد است باید هم شما و هم همسرتان سعی کنید این تفاوت را کم رنگ تر کنید شما با دیدن وپذیرفتن روشهای ابراز علاقه همسرتان وهمسرتان با یاد گرفتن ابراز علاقه کلامی به شما وتوجه به این که خانمها نیاز دارند کلامی بشنودبا خلاقیت به همسرتان به صورت غیر مستقیم آموزش دهید به جای گله کردن خودتان ابراز علاقه کنید تعریف وتمجید چند مطلب روانشناسی در این زمینه برای همسرتان بفرستید وروشهای دیگیری که با توجه به خصوصیات همسرتان وخلاقیت خودتان میتوانید پیدا کنید مطمینا سعی میکند بیشتر ابراز علاقه کند

موفق باشید