دخترم ۱۳ ماه و ۱۸ روزش است اما هنوز بطور کامل راه نمی رود دستش رو به مبل و در و دیوار میگیره و راه میره یا اینکه روی زمین نشسته خودش بدون هیچ کمکی می ایستد اما هنوز بطور مستقل راه نمی رود آیا احتیاج دارد به پزشک مراجعه کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. سن طبیعی راه رفتن کودکان بین 12 تا 18 ماهگی است. جای نگرانی وجود ندارد. به امید خدا به زودی راه خواهد رفت. البته ممکن است راه نرفتن مستقل کوچولوی شما به دلیل ناامنی ثقلی باشد که با تاب بازی و تمرینات تعادلی قابل حل است.