حسادت کودک به خواهرش

سلام دو دختر دوقلو دارم که بزرگه نسبت به کوچیکه حس حسادت زیادی داره به گونه ای که سربه سر آبجیش میزاره تا اون جیغ بزنه و من آبجیش رو دعوا کنم در صورتی که من کوچکترین اختلافی بینشون نمیزارم با این مشکل چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با عرض سلام خدمت شما مادرعزیز

ممنون از اینکه ما رانتخاب کردید.

دعوا بین فرزندان  ( خواهر ها و برادرها ) مسئله ای رایج است. البته تا حد امکان توصیه می کنم که تا آنجایی که امکان دارد اجازه بدهید کودکان خود ارتیاط بین خودشان را مشخص کنند. مگر زمانی که شدت آن زیاد باشد که لازم است  شما ورود پیدا  کنید،

گذاشتن قوانین ساده و متناسب با سن کودک، بیان قوانین با لحنی آرام اما قاطع، همچنین شناخت احساسات ، و بیان آنها توسط شما و کودک ،می تواند بسیار مفید باشد، می توانید از کتابهای کوچک که در این ارتباط وجود دارد مانند کتابهای مخصوص به  فرزندپروی ، و شناخت احساسات و ... بهره مند شوید .

 البته اگر مشاهده کردید که شدت و تعداد درگیری ها زیاد شده است حتما از کمک یک روانشناس کودک به صورت حضوری بهره بگیرید. که دلیل اصلی این درگیری ها را مشخص کند.

سپاسگزارم از زمانی که برای خودتون و کودک دلبندتان می گذارید .