با سلام پسر من حدود یک سالشه و مدتیه حدود ۱ ساعت بعد از خواب شبانه اش بیدار در همون حالت خواب با چشمای بسته بی قراری میکنه و نق میزنه که من شیرش میدم و میخوابه چند بار این موضوع به فواصل کم تکرار میشه و بعد از یه مدت دیگه سینه رو قبول نمیکنه و پس میزنه و گریه هاش شدید میشه و به هق هق میافته

خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید تا علتشو بفهمم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
قبل از خواب شام خورده باشد و شیردهی کامل داشته باشید که گرسنه نباشد. پوشک تمیز باشد. وقتی کودک بیدار می شود سریع واکنش نشان ندهید کمی صبر کنید کودک مجدد می خوابد ولی اگر گریه ادامه دار بود در آغوش بگیرید و شیر بدهید.